Арт Кръг ®️

Арт кръгът е моя авторска групова психотерапевтична терапия, базирана на Колелото на 4-те посоки или още наричано Колелото на душата. То олицетворява етапите от живота, през които преминаваме непрекъснато. В терапията разказвам всяка от посоките какво част от живота представя и всеки от участниците разбира за себе си, в кой етап от живота си се намира. Това му помага да осъзнае накъде му предстои да продължи. Всичко се върти и се променя. Единственото сигурно нещо е промяната. Това се показва и с Арт кръгът. След като разкажа за четирите посоки, участниците рисуват за всяка от тях репрезентация на живота си, това което усещат и символизира за тях. Не е необходимо да умеете да рисувате. Творческата енергия е във всеки един от нас. Накрая се отваря пространство за споделяне и всеки, който прецени може да сподели с групата за вътрешните си преживявания. Споделянето не е задължително условие в терапията. Арт кръгът дава прозрение, отговор на дълго задавани въпроси и най-вече вдъхновение, че всичко в живота се случва по най-правилния начин за нас.

Арт кръг - групова, присъствена арт терапия в София

Арт кръгът е групова психологична арт терапия, която се случва присъствено в кабинета ми в гр. София или на предварително обявени места. Групите са между 4 и 10 човека. Не е необходимо да умеете да рисувате, за да се включите в Арт кръга. Творческата енергия я притежава всеки един от нас и лесно можете да пресъздадете, това което ви вълнува. Следете страницата със събития, за да знаете, кога ще се състои следващия Арт кръг.

Арт кръгът е групова психологическа работилница, в която чрез рисуване се докосваш до подсъзнанието си
Арт кръг с Веси Тодорова - Въпроси
Как да запазите час?

Можете да запазите час през графика ми или да ми пишете на е-мейла, когато има обявена датата за събитието.

Продължителност на Арт кръгът?

Арт кръгът е с продължителност 1 ч. и 30 мин.

Колко често може да се участва в Арт кръг?

Арт кръгът е уникално преживяване само по себе си, което дава ясна представа на участващият в какъв етап се намира от живота си. Всеки кръг е ново преживяване. Няма ограничения колко пъти да участвате в събитието.

Оценка: 4.64 / 5 (98 мнения)