Блог със съвети за личностно развитие

Добре дошли в блога на Проект Щастие, където разглеждаме въздействието на различни терапевтични техники върху личностното развитие и благополучие.

Тук ще откриете богат избор от статии, посветени на доказани научни подходи и практики, които обогатяват психологическата наука и професионална практика. Моята цел е да предоставям уроци и практически насоки, които могат да бъдат приложени в ежедневието.

Отдайте се на изследване на динамиката на човешките взаимоотношения и самоосъзнаване.

Трансформиращи техники за по-добър живот

Този блог разглежда методите, допринасящи за постигането на значими промени в личностното развитие и емоционалното здраве.

Чрез анализ на сложните динамики в човешките отношения, разкривам множество методи за подобряване на самопознанието и достигане на вътрешен мир.

Всеки текст е насочен към предоставяне на научно-обосновани и практически подходи за личностно израстване. Читателите могат да очакват да намерят стратегии за справяне с лични предизвикателства и за устойчиво психологическо благополучие.

Открийте света на семейните и системните констелации. Тази сряда, 24 Януари, от 12 часа, Веси Тодорова – фасилитатор на семейни констелации, психолог и писател, ви кани на едночасов безплатен Workshop, посветен на изключително вълнуващата тема: „Да принадлежиш на живота“....

Заповядайте на вътрешното пътуване към себе си в Арт кръгът на 13.03.2024 г. от 18.30ч. в София Заповядайте на едно необикновено пътуване към себе си ⛵️ В Арт кръгът®️ представям „Колелото на четирите посоки“, което репрезентира по един вълшебен начин пътуването ни през живота.  Колелото ни учи, че всичко е една вечна промяна и движение […]...

Заповядайте на вътрешното пътуване към себе си в Арт кръгът на 28.02.2024 г. от 18.30ч. в София Това събитие представя древното “Колело на душата” – метод, който ви помага да разберете на какъв етап от живота си се намирате в момента и каква е следващата Ви стъпка. Започваме с разказ от мен за Колелото и […]...