Веси Тодорова

Добре дошли в света на психологията и личностното развитие с мен Веси Тодорова – професионалист с дългогодишен опит. Като автор и създател на Проект Щастие с над 95 000 последователи във Facebook, аз съм тук, за да ви насърча и подкрепя по пътя ви към личностно ви израстване и преодоляване на трудностите, пред които сте изправени.

Веселка Тодорова Психолог, Фасилитатор на семейни констелации

Опит и Квалификации

С опита ми като психолог и специалист в областта личностното развитие, предоставям индивидуални консултации с психолог, семейни констелации и арттерапия. Завършила съм Психология във Великотърновския университет и Славянска филология с чешки език в Софийския университет “Свети Климент Охридски”.

Семейни Констелации

Обучавала съм се в метода Семейни констелации в Испания при Свагито Либермайстер – ученик на Берт Хелингер, автор на книгата „Корените на любовта“. Също така се обучавам и в London School of Systemic & Family Constellations при Illi Adato, международен фасилитатор и обучител по Системни констелации.

Международен Сертификат от The Dr. Eduward Bach Center, UK

Сертифицирана съм с международен сертификат от The Dr. Eduward Bach Center, UK за използване на капките на Др. Бах в терапията. Това е нежна терапия, която може да ви помогне по път към по-добро психическо здраве и самопознание.

Започнете Вашия Път към Щастието

Открийте индивидуален и професионален подход, обогатен от годините ми опит и постоянното ми обучение. Позволете ми да ви ръководя през трансформиращо пътешествие във вашия вътрешен свят. Като психолог, съм тук, за да ви предоставя подкрепа и да ви насърчавам в саморефлексията и личния ви растеж.

Семейни констелации

Преминато успешно обучение в Испания в метода Семейни констелации при Свагито Либермайстер

Терапия с капките
на Др. Бах

Д-р Бах разграничава 7 емоционални групи, между които могат да бъдат разделени 38-те цветни есенции. Тези групи категоризират състояния на слабости, които могат да бъдат преодолени с помощта на цветята на Бах – страх, нерешителност, липса на интерес, самота, свръхчувствителност, униние и отчаяние и прекалена грижа за другите.