Как работят констелациите?

Как работят констелациите

Има различни начини или настройки за създаване на констелация и намирането на правилния начин, за да започнете изисква известно внимание.

Констелациите са започнали и все още се практикуват широко чрез работа в група с непознати и търсачи като вас. Традиционно наричани „представители“, обичам да наричам всеки, който се присъедини към група, като „пазител на пространството“, тъй като те участват и държат пространство за изцеление на движение и/или решение, което се появава в процеса. Те „представляват“ части от историята, а връзката между частите се разкрива във взаимодействията между тях. Често представителите в констелациите, имат собствени прозрения или дори по-дълбоко изцеление. Групови семейни констелации „Кръгът на констелациите“ ще се провеждат въднъж месечно в София. Следете страницата във фейсубк и уеб сайта в раздел „Събития“.
Предлагам индивидуални констелации, лично в София или онлайн, за хората, коти имат нужда от повече поверителност и лично пространство. Ако работата в група не ви се струва подходяща за вас, индивидуалната констелация е добър вариант за вас.

Оценка: 4.64 / 5 (101 мнения)